Shugurohet Dom Gjergj Meta- Ndocaj i pranishem

Paqja, dashuria dhe harmonia fetare qofshin argumentet e perhershem per te mbrojtur identitetin kombetar dhe per te mbajtur lidhjen tone vellazerore, si shqiptar dhe bijte e arberit.
Zoti i bekofte shqiptaret!
Sot, u bo ceremonia “Shugurimit Ipeshkvor” i Dom Gjergj Metes, nje vlere e rendesishme e komunitetit katolik, por edhe i gjithe shoqerise tone qe me urtesine, mencurine dhe dashurine e tij, na jep leksione te rendesishme per jeten, per te dashur e respektuar njeri-tjetrin dhe per te mbrojtur e perkrahur te varfrit.