Home » 2017 » November

Larg duart nga Himara

Larg duart nga Himara

Nga Alban Daci Nuk po i hyj të bëj historinë nëse Himara është shqiptare, sepse këtë e din dhe e ka mësuar edhe gomari me fakte historike e me dëshmi të gjalla. Të thuash apo të pretendosh se Himara është greke është njëlloj sikur të besosh e të jesh dakord…