Tahiri i qeshur vesh më vesh në Kuvend, opozita braktis sallën

Opozita ka braktisur Kuvendin e Shqipërisë pas ardhjes së Tahirit në seancë.

“Të nxirret jashtë Saimir Tahiri”- kanë deklaruar demokratët duke e quajtur të turpshme pranine e tij pas raportit të progresit të KE
për vendin tonë.

“Nxirreni jashtë, se po kremtoni raportin me njeriun kryesor të drogës në Ballkan bashkë me Ramën, nxirreni jashtë…”- tha Berisha dhe u larguan nga Kuvendi.

“O Sali si je çmendur kështu?!”-i ka thënë ai, teksa eshte ngritur në kembe dhe ka qeshur.