BANDITI RAMA, Kjo takse eshte abuzive dhe u sherben oligarkeve te pasur e varferon dhe me shum te varferit prandaj i themi Stop

Lexoje vetem 30 Sekonda

I dashur kryeministrer te dashur ministra te dashur deputet te majte e te djathte qe mbeshtesni taksen .
Ne si pupull shqipetare ju bejme me dije se ne jemi kunder Takses ne rrugen e kombit per 2 Arsye
1- Ajo rruge eshte bere me taksat e popullit shqiptare dhe jo me koncesione
2- Taksen e mirmbajtjes se rruges e paguajm ne karburantin qe shpenzojme sepse per cdo liter nafte qe shitet 20 lek (te reja) i shkon qeverise shqiptare si takse per mirmbajtje rrugesh

Ne rradhe te pare barren e mbajne vendet qe jane afer vende te varfera jo shume te zhvilluara si Kukesi Hasi Tropoja
Ne rradhe te dyte i gjith Veriu i Shqiperise sepse ka me shume marrdhenie me Kosoven
Pastaj te gjith Shqiptaret qe duan te vizitojne Kosoven
Kjo takse eshte abuzive dhe u sherben oligarkeve te pasur e varferon dhe me shum te varferit prandaj i themi Stop 🛑✋

Nese kjo takse eshte vendosur per te taksuar Kosovaret perseri i themi Stop 🛑✋ dhe jemi kunder vella-ndarjes
I dashur kryeminister nese nuk e di ti bashke me Shefqet Kastratin qe eshte dhe nga kukesi
Ne nuk u ndame ne kohe lufte kur nuk kishte rruge hapem rruge bashkimi ashtu si Kukesi i varfer e gjith Veriu e Gjith Shqiptaria priti Kosovare i mbajti me Strehim Ushqim se jemi vellezer jemi nje edhe Politika nuk mund te na ndaje as taksat nuk i pranojme
Jemi nje Shqiperi Kosove 🇦🇱🇽🇰

Prandaj mos vendosni taksa abuzive mos beni vella ndarje sepse do e pesoni me keq se heren e pare sepse ju nuk keni pranga per te gjith popullin dhe populli eshte me i forte se parat tuaja populli i bashkuar eshte me i forte se qeveritaret oligarket e te korruptuarit sepse populli di si te beje drejtesi

Une jam kunder takses ne rrugen e kombit

Shperndaje nese e lexove dhe je kunder