Bashkia Lezhes tashme nje parazit per lezhjanet ku spikat paaftesia totale , mashtrimi per rrugen e Shengjinit qe do rikonstruktohet dhe me qellim per te shmangur edhe trafikun.

  • Bashkia Lezhes tashme nje parazit per lezhjanet ku spikat paaftesia totale ,

    mashtrimi per rrugen e Shengjinit qe do rikonstruktohet dhe me qellim per te shmangur edhe trafikun.m0 Ne nje distance mjaft te shkurter jane angazhuar 200 polic me shmang trafikun, por ne kete situate kjo eshte e pamundur, pasi vonon me shume se 3 ore me arrit nga Shengjini ne Lezhe. Kur kryetari ishte nen arrest i akuzuar per shperdorim detyre tre muaj me pare ,Nen Kryetarja Alfrida Dedgjonaj beri nje premtim se rruga do te ishte gati ne nise te sezonit, por asgje nuk ka ndryshuar kjo rezultoi nje mashtrim. Por ajo çfare po ndodh ne pikun e sezonit ne bregdetin e Kune-Vainit eshte mje katastrofe e vertet ambjentale dhe kjo bashki me personel gjoja te reduktuar po gjithmon jan mbi 800 punonjes parazit nuk po mundet te mbroje bregdetin nga ndotja dhe kjo eshte e pafalshme. Kjo bashki eshte mbushur me militant te LSI ose PS se demokratet jane shume pak, sikur keto 800 veta te viheshin ne pastrim te bregdetit do kishte arrit te pastrojne 1 km ne dite dhe brenda 10 diteve do pastronin 10 km plazh per te miren e qytetit te Lezhes dhe qytetareve te saj , duke siguruar nje bregdet te paster ashtu si zoti e ka krijuar. Por paaftesia e bashkise qe nuk mbron bregedetin dhe njerezit po e shkaterrojn. Turp !!