DEKLARAT PER MEDIAT KRYTARI PBDKSH Z, EDUART NDOCAJ. Rames duhet te rrezohet,

DEKLARAT PER MEDIAT
Rames duhet te rrezohet,

Pas publikimit te dosjes nga gjykata italian, shqiptaret duhe te shqetesohen realisht per sigurine e tyre e duhet te reagojne kunder Rames dhe lidhjeve te tij me krimin

Situata aktuale nuk eshte kunder nje personi, por kunder nje sistemi te rrezikshem qe ka marr peng qeverisjen e vendit dhe e ka vene ne sherbim te krimit

Ne pergjimet flitet per leket e trafikut qe duhen per zgjedhje. Prandaj, pushteti i Rames duhet te rrezohet, sepse duket qarte qe eshte i ngritur permes parave te ardhura nga kultivimi dhe trafikimi per te blere votat.

Partia Bashkimi Dmokristian Shqiptar e shikon te domosdoshme rrezimin e Rames permes protestave masive popullore.

Partia Bashkimi Demokristian Shqiptar ka kohe qe eshte ne Opozite.

Partia Bashkimi Demokristian Shqiptar do te jete ne linje me Partine Demokratike dhe partite e tjera Opozitare per ta pastruar politiken nga Krimi dhe per ta kthyer Qeverisjen ne sherbim te qytetareve