Eduart Ndocaj falenderon Lezhjanët për Protesten..’ Faleminderit lezhian ‘

‘ Faleminderit lezhian ‘

Ky falenderim ju shkon ne rrall te par protestuesve nga Torrovica dhe gjithe bashkeqytetarve te mij lezhian qe sot ju pergjigjen thirrjes time per ta ‘pritur’ kryekriministrin Rama ashtu si duhet. Ky deshtak rilindas duhet ti organizoj mbledhjet fasad ne Torrovic dhe aty t,ju jape pergjigje banoreve per mos mbajtjen e premtimeve dhe per mjerimin qe ato jetojne nga njera qeveri ne tjetren.

Neser ky kryedhilindas do shkoj per tu kaperdisur ne Rreshen, ftoj mirditort ti japin te njejten ‘mirse ardhje ‘ si lezhiant. Djemte dhe burrat e Mirdites e mbydhen 2017 me nje proteste antiposhteruese ndaj firmes turke me zhdukjen e simbolit osmanlli ne digen e HEC,it ne Qafmolle. Neser ato duhet ti kujtojne kryenarkotrafikantit se per shkak te varferis djemt dhe familje te shumta mirditore po largohen perdite. Mirdita ka pasuri per te mbajtur me mireqenie te larte mirditort dhe jo qeveritart e koncensionart turq. Rama dhe banda e tij hajdute duhet te ik jo vetem nga qeveria por edhe nga Shqiperia. Une Eduart Ndocaj mbeshtes protestat per t,ja shkurtuar jeten kesaj bande qeveritare para protestes masive te 27 Janarit.
E N Milano 2018