EDUART NDOCAJ I GJENDUR PER CDO QYTETARE TE LEZHES NE NEVOJE.

Pas nje kerkese te disa miqeve te mi nga Zadrima , ndihmuam nje familie te varfer por fisnike per festat e fundvitit me fondet e mia personale.
Politika e kalbur ne shpirt dhe ne mendje, qe sarrin te kriojne as minimumin jetik per familiet shqiptare , Mafia politike ka marr peng ekonomin dhe dhe vendin.
VOTONI EDUART NDOCAJ PER LEZHEN 2019.