EDUART NDOCAJ, Kam kaluar me qindra her mbi kete ure ndjehem i shokuar nga kjo tragjedi rrugore ne Genova Itali

EDUART NDOCAJ,  Kam kaluar me qindra her mbi kete ure ndjehem i shokuar nga kjo tragjedi rrugore ne Genova  Itali. Shembja e ures Morandi ne Genova ka sjelle bilancin e disa  personave te vdekur e disaTjeter tragjedi rrugore ne Itali. Shembja e ures Morandi ne Genova ka sjelle bilancin e shtate personave te vdekur e rreth 20 te plagosur. Ngjarja ka ndodhur rreth mesdites dhe shkak pervec amortizimit te ures, kane qenë edhe rebeshet e shiut që kanë provokuar vershimin e lumit që kalon permes qytetit duke i dhene goditjen fatale.
Kjo veper eshte ndertuar mes viteve 1963 – 1967 dhe prej shume vitesh ka patur alarm nga specialistet per pasigurine e saj. te plagosur. Ngjarja ka ndodhur rreth mesdites dhe shkak pervec amortizimit te ures, kane qenë edhe rebeshet e shiut që kanë provokuar vershimin e lumit që kalon permes qytetit duke i dhene goditjen fatale.
Kjo veper eshte ndertuar mes viteve 1963 – 1967 dhe prej shume vitesh ka patur alarm nga specialistet per pasigurine e saj.