F T E S Ë Dashamirëve të artit dhe të pikturës Për pjesëmarrje në ekspozitën e paraqitjeve të punimeve artistike të piktorit dhe artistit Eduart Ndocaj

F T E S Ë
Dashamirëve të artit dhe të pikturës
Për pjesëmarrje në ekspozitën e paraqitjeve të punimeve artistike të piktorit dhe artistit Eduart Ndocaj
Eduart Ndocaj ka nderin t’ju ftojë në hapjen e ekspozitës së punimeve të tij artistike, duke përcjellë përmes penelit, për të gjithë dashamirësit e artit dhe të pikturës, mesazhe jetësore që vijnë të kristalta nga bota shpirtërore e autorit.
Ekspozita do të hapet më 07 gusht 2018, ora 12:00 në Galerinë e Arteve, pranë Pallatit të Kulturës “Dedë Ndue Lazri”, Lezhë.

Ardhja e juaj na nderon!
Me konsideratë, për Ju,
Eduart Ndocaj