Fran Frrokaj armiku i bregdetit Lezhes, ÇFARE PO BEN KESHTU

Fran Frrokaj – Faqja Zyrtare ÇFARE PO BEN

KESHTUh
Fotoja është publikuar nga Ilir Ciko dhe është shkrepur tani në SHËNGJIN, në ditën e katërt të gushtit, në kulmin e sezonit turistik. Po ngrihet një “përbindësh betoni”, plazh me kullë…
I KERKOJME PROKURORISE SE LEZHES TE NISE HETIME PER KETE NDERTIM
BURG PER KEDO QE SHKEL LIGJIN DHE SHEMTON LEZHEN TONE
TE GJITHE BASHKE DO T’IA DALIM