Franca i ofron Hashim Thaqit Azil Politik në Francë,sipas informacioneve që po qarkullojnë në media Thaqi ka dërguar Miliona Euro në Bankat e Francës dhe ka bler një vil luksoze në Parisë ,Francezët kan paisur me Pasaporta Diplomatike familjen e Hashim Thaqit,

Home » Aktualitet » Franca i ofron Hashim Thaqit Azil Politik në Francë,sipas informacioneve që po qarkullojnë në media Thaqi ka dërguar Miliona Euro në Bankat e Francës dhe ka bler një vil luksoze në Parisë ,Francezët kan paisur me Pasaporta Diplomatike familjen e Hashim Thaqit,

By arberia on August 19, 2018. No Comments

Franca i ofron Hashim Thaqit Azil Politik në Francë,sipas informacioneve që po qarkullojnë në media Thaqi ka dërguar Miliona Euro në Bankat e Francës dhe ka bler një vil luksoze në Parisë ,Francezët kan paisur me Pasaporta Diplomatike familjen e Hashim Thaqit,♠

Leave a Reply