Gjykata “Zaganjori”, që ka liruar mbi 300 zagarë krimesh “VIP”, dënon krimin ndaj gazetares Lala

Gjykata “Zaganjori”, që ka liruar mbi 300 zagarë krimesh “VIP”, dënon krimin ndaj gazetares Lala

Gjykata “Zaganjori”, që ka liruar mbi 300 zagarë krimesh “VIP”, dënon krimin ndaj gazetares Lala

Krye-qyqari i (pa)drejtësisë, i zhytur në miliarda krimesh, me gjykatë të mbetur vetëm me të dhe rojen, deklaron se krimi duhet ndëshkuar, por është ai dhe horrat e tjerë të larguar nga “Veting”-u, që nuk e kanë ndëshkuar

Tani “pas buke”, Xhezair Zaganjori, pasi fshiu buzët në ndonjë darkë me kiminelët dhe hajduitët “VIP”, ka hodhi  nha 2-3 citate reagim, për plumbat mbi banesën e gazetares Klodiana Lala.

Në emër të Gjykatës e Lartë që ka mbetur vetëm me të për shkak të spastrimit të llumit nga “Veting”-u, kryegjyqtari krye-qyqar, me pasuri “çek” 1 milionë USD pasuri krimesh, shprehu “shqetësimin e madh”. për këtë kërcënim , që i bëhet medias, nga bota e krimit.

Ja një pjesë nga reagimi i kësaj gjykate, që ka mbetur me Xhezarin dhe rojen: – “Gjykata e Lartë, dënon me force, aktin e kryer në banesën e gazetares Klodiana Lala, duke e cilësuar atë, si një veprim kriminal ndaj kujdo që ushtron një profesion, që lidhet me lirinë e fjalës dhe në shërbim të nxjerrjes së të vërtetës”.

Pas këtij reagimi fals e të pështirë bërë prej një mbrojtësi e shërbëtori krimesh, “PAMFLETI”, po i drejton disa pyetje, të krye-korrupuarit të Gjykatës së Lartë, ende në detyrë:

 

  1. Mirë e ke ti Xhezair që ndjen dhimbje, reagon e kërkon ndëshkim të krimit, por pse janë të lirë kriminelët?
  2. Kush i ka lënë të jenë të lirë, të qetë, të pasur, me poste pushteti e politike dhe kaq “trima”?
  3. Kush i ka mbështetur, në çdo hap të tyre kriminal?
  4. Me cilët kanë miqësi, shoqëri e ortakëri biznesesh kriminelët?
  5. Kush i ka mbrojtur nëpër gjykata, prokurori, polici e deri tek bordello gjykata që ke (ç)drejtuar e ke dhjerë ti dhe që, së fundmi i vure edhe zjarrin në arkivë?
  6. Kush i ka financuar kriminelët me tendera, deri me tendera të fituar edhe në gjykata, polici e prokurori?
  7. Si merr guximin moral, të reagoj e të flasë kundër krimit, gjykata “zaganjori”, që ka liruar, ka shpërblyer me “pafajësi” e dëmshpërblime me miliarda lekë, mbi 300 zagarë krimi e korrupsioni zyrash, pushteti e rruge?