Ja banda qe ka marr peng Lezhen dhe Edi Ramen.

Po pergatiten per zgjedhjet e rradhes me “ekspertin zgjedhor” Arben Ndoka!!!

Rama nuk heq dore jo. E di qe pa njerez me “vlera” te vecanta ka zero shanse te fitoje zgjedhje. Prandaj ka nisur ti therras ku jane e ku sjane edhe pse dekriminalizimi ia nxori jashte sistemit.

P.S: Besoj se kjo foto ne diskutimin me Hahn e sjell Shqiperine me afer Evropes.9