Jeni dhe hajduta, apo jo o Valiu Tirones?! Si do integrohemi ne Europe ne dhe ku eshte slogani “Tirana moderne”?!

Lagja ime ka vetem 9 ore uje ne dite.
E te mendosh qe kjo eshte Tirana e vitit 2018.
Vjen ne oren 07:30-14:30, iken nga ora 14:30-19:00.
Pastaj vjen ne oren 19:00-21:00 dhe iken nga ora 21:00-07:30.
Pra 15 ore pa uje dhe 9 ore me uje.
Uje me orar dhe i papijshem.
Nderkohe qe fatura ime per muajin korrik ishte 67 mije e 500 leke.
Jeni dhe hajduta, apo jo o Valiu Tirones?!
Si do integrohemi ne Europe ne dhe ku eshte slogani “Tirana moderne”?!