KAN SHEKUJ QË TALLIN B… GREKËT ME SHQIPTARET , KUR PËR ZOT SHPIE KE DISA BATAKQI .

Home » Bota » KAN SHEKUJ QË TALLIN B… GREKËT ME SHQIPTARET , KUR PËR ZOT SHPIE KE DISA BATAKQI .

By arberia on August 4, 2018. No Comments

Kompjuterat e llotos se cdo fshati ne Shqiperi punojne 24h/24…sahat, nderkohe kompjuterat e pales greke ne kufi, gjithnje prishen. Ka 28 vite qe gjithmone prishen ne muajin Gusht, ne Dhjetor dhe per Pashke..
– Interesant dhet te cuditshem keto kompjuterat tuaj, a thu se jane montuar ne kooperativen e Lapardhase.. !!!
U djegshi te tere si shtet me stuhi zjarri jarebil.. !
C’tju them tjeter more greker.. !

Leave a Reply