KUNE – VAIN , NJE VARGMAL MBETURINASH

KUNE – VAIN , NJE VARGMAL MBETURINASH

Pamjet që afron vija bregdetare e Shengjinit e kryesishtë ajo në Kune-Vain ngjan sikur i perkasin një ishulli të braktisur prej pisllekut që tremb çdo pushues vendas apo të huaj. Nuk është hera e parë që paraqesim tilla pamje kritike por bashkiaket e Lezhes i rrezistojnë problematikave duke u fshehur mbrapa vargmaleve me mbeturina . Kryebashkiaku as nuk ja ka iden për realitetin e pistë për shkak se ai e suita e tij pushojne në Budva dhe tek Rana e Hedhur.
Punetoret e pastrimit të plazhit nuk kanë të gjithe fadroma por nga një lopat për të kryer ndonje punë ke oborri i shpijave tyre. Durim edhe për disa muaj dhe me administraten e ardhshme bashkiake keto pamje do ti perkasin vetem historis së keq managjimit të pushtetit lokal.