Kur shoh zhvillimet parlamentare me kujtohet mirditori atdhedashes Pashko Vasa . Me ngjan sikur ne ate foltore te rrethuar prej oligarkeve ju thote perseri shqiptarve se : FEJA e SHQIPTARIT eshte SHQIPTARIA.

SHQIPTAR
Kur shoh zhvillimet parlamentare me kujtohet mirditori atdhedashes Pashko Vasa . Me ngjan sikur ne ate foltore te rrethuar prej oligarkeve ju thote perseri shqiptarve se : FEJA e SHQIPTARIT eshte SHQIPTARIA. Si ish parlamentar do deshiroja t’ju beja nje tjeter thirrje te gjitheve : FEJA e SHQIPTARIT ESHTE LIRIA. Te dashur e te pervujtur shqiptar, koha nuk duhet te jete e pambarueshme per banditet e veshur me pushtet. Jemi ne VITIN e SKENDERBEUT dhe historia e tij e lavdishme na meson se liria nuk dhurohet dhe as nuk vjen prej maskarenjeve. Nuk dua ti baraznjesoj te gjithe parlamentart por ne ate KUVEND nuk flet e vendos fjala dhe mendja e njeriut qe beson ne Zot e miresi por fara e pjelles keqe. Ditzjit nuk e perdorin miellin dhe ujin per te garantuar buken e perditshme por per tallur me varferin. Ai parlament eshte TEMPULLI i OLIGARKEVE ANTISHQIPTAR, dhe sa me shume ata te qendrojne aty si pronar te fateve tona keq e perdreq do shkojne ditet e secilit shqiptar. Mos bindja civile nuk eshte asgjje me shume se mos pajtimi me zoptuesit e TEMPULLIT te LIRIS prej 27 vitesh .