Kush eshte kryetari i Kuvendit te ShqiperisĂ«.😎 Gramoz Ruçi Ă«shtĂ« ministri i fundit i BrendshĂ«m i diktaturĂ«s komuniste dhe njĂ« nga krerĂ«t e PPSH pĂ«rgjegjĂ«s pĂ«r krime kundĂ«r njerĂ«zimit dhe gjenocid ndaj popullit shqiptar.

Kush eshte kryetari i Kuvendit te ShqiperisĂ«.😎

Gramoz Ruçi është ministri i fundit i Brendshëm i diktaturës komuniste dhe një nga krerët e PPSH përgjegjës për krime kundër njerëzimit dhe gjenocid ndaj popullit shqiptar.

Ai ka qenë Sekretar i Parë Partisë së Punës i rrethit të Tepelenës nga viti 1988 deri në 1990, ku ka firmosur dhjetëra arrestime politike te kundërshtarëve të regjimit komunist.

Ai u emĂ«rua ne vitin 1990 nĂ« fillim zv/ ministĂ«r i BrendshĂ«m, e me vonĂ« ministĂ«r deri nĂ« prill tĂ« vitit 1991. Si nĂ« postin e zv/ministrit dhe atĂ« tĂ« ministrit tĂ« PunĂ«ve tĂ« Brendshme mandati i tij u dallua nga akte tĂ« rĂ«nda tĂ« dhunĂ«s nga ana e regjimit komunist kundĂ«r civilĂ«ve. UrdhĂ«roi dhe lejoi vrasjet e civilĂ«ve nĂ« kufijtĂ« edhe pse ligji qĂ« e konsideronte arratisjen si tradhti ndaj atdheut ishte shfuqizuar. Gramoz Ruçi ka urdhĂ«ruar e firmosur masakrĂ«n e fundit tĂ« diktaturĂ«s komuniste nĂ« ShqipĂ«ri, “masakrĂ«n e 2 prillit” nĂ« ShkodĂ«r (4 tĂ« vdekur, 81 tĂ« plagosur)”, thuhet nĂ« letĂ«r….

Akoma po na drejtojne Komunistat pavarsisht se pretondojme se jemi ne demokraci

#Shperndaje