“Mbrojtësit e muslimanve” Sheiket e Katarit dhe diktatori turk Erdgogan.

“Mbrojtësit e muslimanve” Sheiket e Katarit dhe diktatori turk Erdgogan.u

Katari ka derdh sot ne bankat Turke 300miliard dollar

MILJARDAT E DOLLARVE NGA NAFTA per sheikë arab dhe diktatorin turk ERDOGAN, ndersa populli I thjeshte musliman mbytet në detë me anije drejtë EUROPES.