Mirditoria qe shiti shpirtin ke Sulltani per nje vile.

A KA SHQIPERIA MINISTRE ARSIMI ?

Ne nje kohe qe aleati real strategjik i shqiptareve ne Ballkan , SHBA , vendosin sanksione Turqise , ajo nepermjet fondacioneve me ndikim te drejtperdrejte nga autokrati Erdogan , jo vetem ushtron trysni ndaj qeverise shqiptare per mbylljen e shkollave me ndikim nga kundeshtari i tij Gylen , por dhe blen dhe Universitetin e New Jorkut ne Tirane ?!!

Gjithe kjo trysni ushtrohet me bekimin e drejtperdrejte te kryeministrit Rama dhe me miratimin e ministres Lindita Nikolla , pa integritetin e duhur per te qene dinjitoze dhe per te ndalur kete proces te “ Erdoganizimit “ te arsimit shqiptar , mjaft i rrezikshem per te ardhmen e arsimit shqiptar , qe ndjen cdo dite e me shume peshen e zbatimit te nje ligji klientelist !!!

E per cfare duhet te qendroje akoma ne detyre nje ministre kukull , si Lindita Nikolla , njekohesisht deputete e Mirdites , qe nuk kundershton urdhera te tilla te Rames per “ erdoganizimin “ e Arsimit Shqiptar !!!

Dorehiquni zonja Lindita Nikolla , se shoqeria shqiptare do ta shohe si force karakteri dhe integriteti !!!