MOS NXITONI DREJT VDEKJES, KEQARDHJE PER DY TE RINJTE LEZHJANE 😥😥😥

MOS NXITONI DREJT VDEKJES, KEQARDHJE PER DY TE RINJTE LEZHJANE 😥😥😥

Mësohet se aksidenti ka ndodhur në fshatin Dajc, në kufirin ndarës mes Shkodrës dhe Lezhës dhe viktimat janë Robert Ejlli 25 vjeç dhe Gentian Toma 32 vjec, kushernj me njëri-tjetrin, banues në Mabë-Lezhë . Dy të rinjtë udhëtonin me një makinë tip ‘Benz’ me targa AA 929 FF e cila është përplasur me një kamion tip ‘IFA’ me targa LE 3364 A.