Ndocaj po merr pjese ne nje takim te organizuar nga Keshilli i Europes ne Tirane dhe KQZ.

Ndocaj po merr pjese ne nje takim te organizuar nga Keshilli i Europes ne Tirane dhe KQZ.
Te pranishem ne kete takim jane:

– Z. Francois Friederich, Kreu i Divisionit per Assistence Elektorale, Keshilli i Europes

– Z. Claus Neukirch, Kreu i Zyres se Keshillit te Europes ne Tirane

– Z. Klement Zguri, Kryetar i KQZ

– Z. Bledar Cuci, Bashkekryetar i Komisionit Parlamentar per Zgjedhjet

– Z. Oerd Bylykbashi, Bashkekryetar i Komisionit Parlamentar per Zgjedhjet

– Z. Pierre Garrone, Komisioni i Venezias