Ndoshta makina zgjedhore e partive tjera, mund të bëj premtime marramendëse në garë me kandidatin Ndocaj.

Ndoshta makina zgjedhore e partive tjera, mund të bëj premtime marramendëse në garë me kandidatin Ndocaj. Por aspekte që ka prekur zoti Ndocaj kanë qënë gjithnjë plagët nga të cilat ka lënduar Lezha dhe qytetarët e saj. E veçanta e këtij kandidati, është formuar, pasuruar e ba i njohur, jo si zvaranik sa tek një parti tek një tjetër, siç ka ndodhur më Frrokajt, Tushajt apo me të përfolurin për kandidat policin Ndreu, por me inisiativë private dhe nderëshmëri.
Ndryshe nga çdo kandidat, që premtimet e tyre kanë objekt mashtrimi për të mbrritur në kolltukun fitiminprurës të kryebashkiakut, ky ka ofruar projekte konkrete, në dobi të votuesëve dhe absulutisht nuk sjellin fitim direkt e të menjëherëshëm a interes për llogaritë e bashkisë e xhepat e kryebashkiakut.
Zoti Ndocaj realisht është i pasur dhe i gatëshme të ballafaqohwt me çdo veting për origjinën e pasurisë së tij. Po ish kryetarët e basnkive së të deritanishëm, përfshi edhe të përfolurin për kandidat zotin Pjerin Ndreu a mund të ballafaqohen me vetingun në qoftë se droga, krimi dhe për all at me big job e vjehrra, nuk jo konsiderohen fitime legale?
Është shumë e sigurtë zoti Ndocaj në stafi qeverisës ka për të thirrur njerëz të ndershëm e të aftë dhe absulutisht jo “skifterë” të hurit e të litarit apo vëllezrit e tarafin e tij, si zoti ka ba zoti deputet Ndreu, i cili drejtor të portit të Durrës it ka ba të vëllanë, se nuk paska qënë një Durrasak i aftë. Të më falë autori i shkrimit për zgjatjen, por ishte pikrisht ky shkrim i gjykuar mjaftë thellë, që më inkurajoj për të bërë këtë koment analizë. Lezhianët kurr nuk e kanë patur rastin të votojnë për vehte si në këtë rast, që do të kenë pranë tyre outoktonin lezhianët Eduart Ndocaj. Un kam bindje se këtë rast Lezhianët nuk do të lejojnë të ju ik nga duart, por do ta shfrytëzojnë në interes të tyre.