Nga Dom Genc Çupi , meshtari i OROSHIT per EDUART NDOCAJ PER LEZHEN 2019. Goditjet e pareshtura të Zërit mbarkritik të ish Deputetit Eduart Ndocaj, ndaj sistemit dhe njeriut korruptiv

Nga Dom Genc Çupi , meshtari i OROSHIT per EDUART NDOCAJ PER LEZHEN 2019.

Goditjet e pareshtura të Zërit mbarkritik të ish Deputetit Eduart Ndocaj, ndaj sistemit dhe njeriut korruptiv që tashmë ka marr në dor jeten dhe të ardhmen e vendit ton, shkundin perditë deri në themel politiken shqiptare të tranzicjonit të stërgjatur qëllimisht nga vetë ata për të mbajtur peng e shfrytzuar deri në palcë pasurit komtare. Ky zë i fort trimërorë tremb qeveri e opozitë, hajdutë e oportunist të shumllojshëm të shndërruar në sistem që i shtinë hatanë e i bajnë gropen qytetarve shqiptar të ndershem e bujar po që skan ma asnje forcë e strument vetmbrojtje. Zëri i fortë i ish deputetit Ndocaj mishërohet në Superprojektet e tija europiane e moderne per Lezhën si Kandidat për kryebashkiak të ardhshëm të qytetit të tij të lindjes. Lezha, ky qytet i hstorisë, traditës, kulturës dhe e artit, meriton të ketë Kryebashkiak të tillë të ndershëm e kaq fuqimisht të përkushtuar. Zëri tij mbrojtës dhe i projekteve konkrete, specjale e abicjoze për Lezhën meriton apsolutisht të dëgjohet nga të gjithë paperjashtim, pushtet e popull, që plan projektet gjigande e profesioniste të Eduartit të shndërrohen në realitet për ti dhën kështu frymarrje të re jetike qytetit të Lezhës dhe më gjërë në rajonin ton veriorë, pasi ky qytet është pikë strategjike turizmi, burimesh ekonomike, vater kulturore e shpirtrore per mbar rajonin e veriut. Lezha dhe tër trashëgimia e saj turistike kulturore e shpirtërore të saj duhet urgjentisht të çlirohon nga pengmarrja e gjatë politike dhe ti kalojnë kështu njëherë e pergjithmonë qytetarve të saj dhe kjo padyshim mund dhe do të ndodhë nëpëmjet mirbesimit masaiv ndaj vullnetit të mir të këtij kandidati unik per nga prejardhja familjare dhe e pervojës së tij shumvjeqare e sipermarrjeve të ndërtimeve më moderne të kohës. Duhet të dallohet nga të gjithë ky zë i vullnetit të mirë dhe i pasjonit per qytetin e vet nga të gjithë zërat e tjerë që kanë ditë të na mashtrojnë bukur por që na lanë për dekada të zhgënjyer e në skamje duke na rrjepur perditë. Urime Edo për insiativat e tua të admirueshme. Me respekt Genc DG Çupi per Eduart Ndocaj