NJE TJETER VJEDHEJE E BASHKIA LEZHE , SHITESEVE AMBULANT 200MIJE LEK TE VHETRA PER 2 METRA TOKE .

NJE TJETER VJEDHEJE E BASHKIA LEZHE , SHITESEVE AMBULANT 200MIJE LEK TE VHETRA PER 2 METRA TOKE .
9
Bashkia lezhes kthehet ne gjobevenes per shitesit ambulant , 2 metera katrore toke ato jan te detyruar te paguajne 200mije keke te vjetra dhe grabitje nga policia bashkiake nen dore deklarojne disa shites .
Te dashur biznesnen lezhjan ajo qe garantoj un si kryetare i bashkise se ardheshme 2019 eshte .
1, do rindertohet nje treh turistik me baraka druri nga vete Bashkia lezhe .
2 . Kostoja per nje sezon e kesaje barake druri per nje stagjon do jete 5000mije lek te reja . Nje pagese simbolike.
3, do jene te eletrifikuara te gjitha keto barake.

KJO DO JET NJE PUN QE DO RRALIZOHET QE NE VITIN E PARE
MAS MARRJES SE BASHKISE.
JU KERKOJ NDIHMEN TUAJ TA MARRIM BASHKIN SEBASHJU.
VOTONI EDUART NDOCAJ PER LEZHEN 2019