PEDERASTO PARTIA SOCIALISTE-DREJT GROPËS SË HALESË

PEDERASTO PARTIA SOCIALISTE-DREJT GROPËS SË HALESË
Teleskopi.al-Nga Arben Spaho

Tashme eshte e qarte ,turpi i historise politike ne Shqiperi,Partia e 500 fytyrave te nderruara ,ajo qe u be njehere e kuqe dhe njehere mavi (tani eshte stere e zeze nga droga dhe krimi!) pra pedepartia e socialisteve po shkon drejt gremisjes se madhe.

E dermuar nga gomarlliqet qe beri keto 5 vjet qeverisje dhe e dhjere deri ne fyt nga deshtimet,e qelbur deri ne renje nga krimi dhe e kalbur nga paaftesia ,po mbahet si i mbyturi pas bimeve te lumit ,prej disa politikaneve te koruptuar ne Europe.

Eshte detyra e Partis Demokratike qe ti jape goditjen perfundimtare.Kjo qelbesire qe po jep shpirt dhe qe quhet Pedepartia Socialiste ,nuk duhet te vazhdojw me te na qelbe me eren e saj kufomore dhe te na mbaje peng.

E di qe ka nje mareveshje midis lidereve politike per ti bere periudhat kohore politike te drejtimit te plota,por PS ka dale nga shinat e trurit dhe si ata trenat e ketij rasti po na hedh ne gremine. Mendoj se shembja e kesaj qeverie zarbash eshte jo vetem detyre imediate por edhe nje problem i shtruar per zgjidhje…