PJETER BUBAJ per EDUART NDOCAJ PER LEZHEN 2019. I lumtë Eduart Ndocajt pēr platformēn që paraqet pēr kandidarurēn që kērkon.Eduarti është lezhianë dhe ma don mendja se është I pērkushtuar për Lezhēn.

jNga PJETER BUBAJ per EDUART NDOCAJ PER LEZHEN 2019.
I lumtë Eduart Ndocajt pēr platformēn që paraqet pēr kandidarurēn që kērkon.Eduarti është lezhianë dhe ma don mendja se është I pērkushtuar për Lezhēn.Unë, kētë e kam konstatuar nē raste ditësh përkujtimore qē janē realizuar në kētë qytet kur ka qenē deputet.Me pērjashtim tē ndonjē rasti tē justifikuar, ai asnjēherē nuk ka munguar dhe kurdoherë ka ndihmuar.Lezha, ka shumē nevojē pēr administrator të fortë dhe besoj se Eduardi kēte pērsonazh e plotson.Ankesat nga banorët e qytetit janë ti shumta të nisura që me Viktor Tushēn dhe të vijuara me Fran Frrokun.
Ju, I nderuari Eduart Ndocaj , premtoni pēr tē bērë shume punē të mira në Lezhë e Shengjin që janë tē domosdoshme.Nuk e dij, a ēshtē nē dijeni Eduarti pēr njē ndertim që ēshtë në pērfundim afēr urë kryesore të qytetit qē ka rrēmbyer rreth 100 metra gjatësi dyke I hequr gjysmēn e shetitores të painaguruar akoma për ndertimin një objekti bisnesi ( pishinē) që ma don mendja se pasardhēsit dotë habiten pēr këte veprim tē tanishëm.Tjetēr ështē, se trotuaret në Lezhë janē tejet të dēmtuara dhe nuk ēshtē venē dorē me kohē për rregullimin e tyre.Ana tjetēr ēshtē puna e dobēt e kompanisē së Ujisjellēs kanalizimeve me drejtues prej mbi 20 vjetēsh Zef Maçi.Me gjithë kēmbënguljen e qytetarve tek kryetarët e bashkive qē pērmendēm dhe ish prefektët Ndrec Deda dhe Eduard Ndreca, kērkesat e banorve nuk janē plotësuar prej mbi 3 vjet.Në pērgjigje ti kērkesave të banorve nga kēto institucione vendore, janë pranuar kērkesat duke u dhenē të drejtë banorve, por me justifikimin pēr mungesë fondesh pa u zgjidhur asgje.Një rast I tillë ēshtë tej blloku “Liria”nē lagjë “Skënderbej”ku kanë shpērthyer kanalet e zeza, dēmtuar trotuarët dhe zenë hapsirat publike ni gjithē anët e gidinēs.Mundēsitē Eduardi I ka që me dinamizmin që e karakterizon tē bējē verifikimet qē po trajtojmē.Ne banorēt këtij pallati prej mbi 12 familjesh dotē shikojmē qendrimin e Eduardit dhe pastaj dotē gjykojmē.Me kinsideratë tē lartē, pērfaqësuesi u banorve të kētij pallati Pjetēr Bubaj.