PROJEKTI NDOCAJ PER LEZHEN 2019 PROJEKTI PER 2 GARAZHE MAKINASH NE LEZHES, NGA BASHKIA E ARDHSHME LEZHËS 2019 ME KRYETAR EDUART NDOCAJ.

PROJEKTI NDOCAJ PER LEZHEN 2019

PROJEKTI PER 2 GARAZHE MAKINASH NE LEZHES, NGA BASHKIA E ARDHSHME LEZHËS 2019 ME KRYETAR EDUART NDOCAJ.

(Për ndertime parkingjeve nentoksore). Do mundesohet ndertimi i dy garazheve nëntoksor tre-katësh me kapacitet 1000 mij vende për automjete.
Forma e ndertimit
Me donator ose me investitor ku ju afrohet me koncension per 20 vite.
Siper këtyre garazhave do krijohet gjithashtu mundesia e shfrytezimit per park argetimi per femijet edhe të mushuarit.
Ndertimi i këtyre ambienteve shfrytzimi te dyfishtë do afroj vende pune per qytetaret nepermjet Bashkisë. Kostoja e shfrytzimit te garazheve do te jete ekonomike dhe komode per qytetaret e Lezhës

KU DO TE NDERTOHEN GARAZHET.

1- Pari afer shkolles ‘ Hydajet Lezha ‘ perballe katedrales ku aktualisht ekziston vend-parkimi .
2 – Ndersa i dyti do ndertohet aty ku ndodhet lulishte 11 Janari e cila do rikthehet ne nje lulishte moderne.
KOSTOJA E NDERTIMEVE
Sipas studimeve ,ndertimi i ketyre dy garazheve nentoksor me kapacitet te pergjithshem 2.000 per makina dhe 500 per motorra kap vleren prej 3 milion eurosh. Nje investim qe do zgjidhe nje problematik shqetsuese dhe te domosdoshme per qytetin dhe banoret

KJO DO JET NJE PUN QE DO RRALIZOHET NE 2 VJEQARIN E PARE MAS MARRJES SE BASHKISE.
JU KERKOJ NDIHMEN TUAJ TUA MARRIM BASHKIN MAFJES POLITIKE PD+PS+LSI .
VOTONI EDUART NDOCAJ PER LEZHEN 2019.