R.T.Erdogan, po të jetë “burrë” e çon punën deri në fund kundër USA duke mos e liruar pastorin Andrew Brunson!… Le të bjerë vlera e Lirës deri në fund të pusit dhe le të shkërmoqet ekonomia e mbërdhitur turke, por të lutem o “Padishah” mos i zhgënje “bijtë” e tu në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni. Mooooos bre!… P.S. Vetë e “kruajte” me Superfuqinë e botës moj zhumile aziatike që na u duke përbindësh, por na dole tigër prej kartoni. Qyqar!.

.Erdogan, po të jetë “burrë” e çon punën deri në fund kundër USA duke mos e liruar pastorin Andrew Brunson!… Le të bjerë vlera e Lirës deri në fund të pusit dhe le të shkërmoqet ekonomia e mbërdhitur turke, por të lutem o “Padishah” mos i zhgënje “bijtë” e tu në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni. Mooooos bre!…

P.S. Vetë e “kruajte” me Superfuqinë e botës moj zhumile aziatike që na u duke përbindësh, por na dole tigër prej kartoni. Qyqar!.