Shumica nga keto ne foto kan qen ne poste drejtuese dhe deputet me bekimin e Edi Rames dhe jane te Inkriminuar Pastaj ankohemi pse ka krime ne Shqiperi dhe shajme Ritvanin po harrojme se kriminelet me te medhenj jane ne politike e i shohim cdo dite ne Tv

Home » Aktualitet » Shumica nga keto ne foto kan qen ne poste drejtuese dhe deputet me bekimin e Edi Rames dhe jane te Inkriminuar Pastaj ankohemi pse ka krime ne Shqiperi dhe shajme Ritvanin po harrojme se kriminelet me te medhenj jane ne politike e i shohim cdo dite ne Tv

By arberia on August 12, 2018. No Comments

Shumica nga keto ne foto kan qen ne poste drejtuese dhe deputet me bekimin e Edi Rames dhe jane te Inkriminuar

Pastaj ankohemi pse ka krime ne Shqiperi dhe shajme Ritvanin po harrojme se kriminelet me te medhenj jane ne politike e i shohim cdo dite ne Tv

Leave a Reply