Turku është dhe mbetet Armiku numer njē i Shqiptarë ve.

Dielli,epiqender e gjithesis qe ne i perkasim,planetet qe emertojm ne shqip perdoren shume nga gjuhet tjera,se pakut shume prej tyre. Toka planet hena satelit i saje,e dujme kete nga Pellazget. Sot mbetet simbol i perdorur nga shume vende,si simbol ,, krenarie“ per justifikim fetar. Turqia e flamuri i saje,nje lecke e pa vlere,e pa origjine e pa kuptim. Kjo lecke ka vetem nje kuptim mga ata qe nuk e dijn me mire se hena nuk ka gjalleri,nuk ka asgje ne vehte,pos te themi me plot kuptim satelit i tokes e objekt bosh. Bosh ashtu si lecka turke,bosh,ashtu si koka e tyre. Nuk ka arsye te kam asnje fije rrespekti per kete lecke,sepse vetem lecke mbetet. Ata shqipetar qe parapeijn ta mbajn,po ashtu jan lecke e till osmane. Shkaba ka kuptimin hyjnor e jo kjo lecke