2 POLIC KANDIDAT TE PD&PS KUNDER EDUART NDOCAJ BIZNESMEN I NDERSGEM

 

EDUART NDOCAJ PER LEZHEN 2019 KUNDER 2 POLICEVE TE PD DHE PS . PSE LEZHJAN VEQ POLIC DESHTAK DUHET TE DREJTOJNE LEZHEN JO BOLL ME TANI. VOTONI EDUART NDOCAJ PER LEZHEN 2019