Bardhok Pula merr rryshfete c’do drejtori njeri prej tyre esht ky . Skandal ne Shkollen e Mesme “Karl Gega” ne Balldre. Drejtori i kesaj Shkolle Zef Nika ka dale ne pension qe prej muajit janar te ketij viti,

  • Skandal ne Shkollen e Mesme “Karl Gega” ne Balldre. Drejtori i kesaj Shkolle Zef Nika ka dale ne pension qe prej muajit janar te ketij viti, por ai vijon te qendroje serish ne kete detyre ne shkelje flagrante te ligjit.Kjo ka ndodhur me bekimin e drejtorit te korruptuar te Arsimit ne Lezhe Bardhok Pulaj, i cili me firmen e tije ka vendosur qe drejtori i paafte Zef Nika te qendroje ne pune edhe pse ka mbushur prej kohesh moshen e pensionit.Nika eshte nje nga drejtuesit e shkollave me te paafte ne Lezhe, por kjo nuk e shqeteson drejtorin e Arsimt Pulaj.Ketij te fundit nuk i intereson cilesia e mesidhenies, por te mbushe xhepat e tije, pasi ky nuk eshte rasti i pare qe vepron ne kete menyre. Kjo ndodh ne nje kohe qe kerkesat per tu punesuar ne arsim jane mjaft te madha ne zonen e Lezhes. Ka persona qe kane perfunduar arsimit e larte me rezultate te shkelaqyera dhe nuk kane hyre ne sistemin arsimor, por faktin e vetem se nuk kane paguar rrufshet.I bej thirrje Ministres se Arsimit Lindita Nikolla te marra masa te menjehershme ndaj ketij skandali.