BASHKIA LEZHE SHPERDOROJ (OSE JAN VJEDHUR 70 MILION EURO NE NJE MANDAT) KETO TE ARDHURA. PD+PS MASHTRUAN SEBASHKU 28 VITE . MOS U BESONI MA KETYRE HAJDUDAVE TE BANDES KOMUNISTE PD+PS = PPSH.

BASHKIA LEZHE SHPERDOROJ KETO TE ARDHURA.
PD+PS MASHTRUAN SEBASHKU 28 VITE .
MOS U BESONI MA KETYRE HAJDUDAVE TE BANDES KOMUNISTE PD+PS = PPSH.

1)Bashkia Lezhë e falimentuar tashmë.
1000 militant më teper në bashki x 500 mijë leke te në muaj shpenzim në 4 vite
= £ 20.000.000.000 miliard lek dëm ekonomik.

2) Taksa e plazhit Tale-Shëngjin dhe Rana e Hedhur në 4 vite Bashkia Lezhë merr mbi 5.000.000 milion euro në lekë jan 6 miliard leke .

3) Taksat e biznesit lezhjan ku jan mbi 2850 biznese që paguajnë 500.000 mijë lek në vit.
1.000.000×2850 = 2.850.000.000miliard lekë për 4 vite = 11.400.000.000 miliard lekë.

4 ) Buxheti i Lezhës eshtë në 6.000.000.000 miliard lekë në vit në 4 vite jan = 24.000.000.00 miliard lekë

5) Ujësjellësi i Lezhës janë të regjistruar 25.000 familje x nga 240.000 mijë lekë në vit për 4 vite rresht = 24.000.000.000

6) Hyrjet e takses ndërtimit në 4 vite është mbi 4.000.000.000 miliard lekë.

7) Taksa e meturinave 30 mijë familie që ju nerret sistematikisht 16.000mije lekë në muaj për 12 muaj = £ 192.000 x 50.000 mije familie x 4vite £23.000.000.000miliard lekë

8 ) taksa e tregut ne 4 vite 1 miliard Leke

SHIFRA ESHTE MARRAMENSE MIQ

TOTALE e LEKEVE QE BASHKIA KISHTE NE DISPOZICION NE 3 VITE
TOTALE LEK 113.400.000.000 miliard lek të vjetra asnjë investim i dukshem.

PREMTIMET E FRANIT Në 2015-
1)Ku mund të rregullohej trotuari dhe ndriçimi në fshatin Manati turp që protestojnë për një kryetar të paaftë .
2) Rregullimi rruges Barbullojë-autostrad Manati e pakalueshme.
3) Rregullimi rruges Tresh autostrade e pakalueshme.
4) Rregullimi i rruges Spitenit e pakalueshme
5) Përmbytja e fushes Spiten-Tresh-Manati,Torrovic,e Zadrim akoma nën ujë.
6) rruga e Torovicës 27-vite mashtrim po ashtu edhe Bashkia Lezhë mashtroi në 2015-tën
7) Përmbytjet e Fushes Torovicës bllokimi i kanaleve të papastruar.
8) permbytja e qytetit Lezhe ne 2 ore shi asnje investim.
9) ShkatrRimi pyllit dhe plazhit të Shëngjinit nga deti ku smerr asnje masë. 10)Zero investim në kulturen e Lezhës një pallat kulture jashtë çdo standarti.
10, papasteritia ne plazhet e shengjinit tales dhe kunes.
11, sarriti te investoje asnje ujsjelles per asnje fshat .
12, 3vite asnje grope se mbylli ne qytet
13, asnje shkoll sarriti ta furrnizoje rregullisht me ngrohje
14, asnje investim ne arsim apo kulturen e qytetit lezhes.
15, skemi nje muze historik apo kulturir.
16, sarriti te rikonstruktoj shtepin e Gjergj Fishtes.
17, qyteti me teper rrin ne ersire se sa me drita nga mos pagesa apo fiken qellimist mas ores 2 te nates.
18, sarriti te shtronte qofte nje rruge fsahti as ne qakull as me asfalt.

Votoni Eduart Ndocaj, nje managjues dhe i pakorruptuar . Votoni per taksat tuaja mos te vidhen , votoni per shpresen e femive tu . Mos e shit voten se hajnat do ti vjedhin keto taksa. VOTO EDUART NDOCAJ PER LEZHEN 2019. wwwpbdksh.al