Deputet e PS ne Shkoder Harusha dhe Bushati ndersa Bushati eshte dhe minister i jashtem besohet se eshte permendur dhe kryeministri

Ju lutem lexojeni 30 sekonda 👇
Nga burime kofidenca mediat kane zbuluar disa nga pergjimet qe jane bere Safet Bajrin qe pasi i arrestun te vellain ka permendur se eshte prer ne bese nga Shefat e medhenj qe u referohet politikaneve dhe mesohet se ka permendur shume emra kryesoret jane 2 Deputet e PS ne Shkoder Harusha dhe Bushati ndersa Bushati eshte dhe minister i jashtem besohet se eshte permendur dhe kryeministri por ne momentin qe ka filluar te permend emra Politikanesh eshte ber edhe arrestimi i gjith grupit duke hedhur hije te forta dyshimi per perfshirjen e politikanve si miq te te fortve te Shkodres qe i perdoren per vota dhe pastaj i arrestuan

Nese e lexove te lutem shperndaje