Dhunimi i Xhiseilës, arrestohet djali moster i deputetit Rrahman Rraja

Dhunimi i Xhiseilës, arrestohet djali i deputetit Rrahman Rraja

Arrestohet djali i deputetit socialist Rrahman Rraja. Rexhep Rraja u arrestua pas urdhrit të GJykatës së Krujës e cila ka dhënë ‘Arrest me burg’ për të riun e akuzuar për dhunimin e Xhiseila Malokut.

Dhunimi i vajzës u bë publik pak ditë më parë, kur oficeri i policisë Emiljano Nuhu dëshmoi për dhunën e ushtruar ndaj vajzës së re dhe akuzoi policinë për neglizhencë si dhe tregoi se ishte kërcënuar me armë në prani të deputetit Taulant Balla.

Prokurorja Mirela Kabo ka kërkuar sot nga gjykata e Krujës arrestimin e Rrajës dhe gjykata ka pranuar kërkesën e saj dhe vendimi është ekzekutuar nga punonjësit e policisë, ndërsa ai ndodhet në ambientet e komisariat. Rexhep Rraja akuzohet për përndjekjen e ish-të dashurës.

Vendimi i gjykatës vjen edhe pas administrimit të aktit të ekspertizës për të renë e dhunuar dhe e torturuar nga Rraja.

Ditën e djeshme pati një ballafaqim të gjatë mes Rrexhep Rrajës dhe vajzës Xhiseila Malokut të cilët kanë dhënë d♪shmi kontradiktore.

Gjithashtu në pyetje janë marrë dhe motra e nëna e Xhiseilës si dhe të afërm të Rexhep Rrajës që po ashtu kanë dhë deklarata të ndryshme.

Ai tashmë do duhet të përballet me gjykatën për dhunën e ushtruar ndaj të resë, e ndodhur që në muajt e verës por e mbajtur e fshehur. Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe ankesat nisi një hetim për veprimet e mosveprimet e policisë me këtë rast. Pas 72 orësh Rexhep Rraja do të dal në gjykatë për masën e sigurisë.