Edi Rama dhe i gjith shteti ne sherbim te Rrahmanit Taulantit Arturit dhe perdhunusit trimit te babit Rexhepit dhe kunder eshte nje vajze Jetime dhe e pambrojtur dhe kercenohet me arme dhe me fuqine e shtetit

Lexoje 30 sekonda

Dhe pse ngjarja eshte e rende te gjithe e dime se ne fund do te dalin te paster nga kjo histori sepse eshte i gjith shteti ne sherbim te Rrahmanit Taulantit Arturit dhe perdhunusit trimit te babit Rexhepit dhe kunder eshte nje vajze Jetime dhe e pambrojtur dhe kercenohet me arme dhe me fuqine e shtetit se Rexhepi eshte trimi i babait dhe djal deputeti
Por te pakten o popull duhet ta dini kush ju drejton dhe deputet kemi Rrahman Rrajen qe i biri perdhunon nje vajze jetime ndersa ky i vendos pistoleten ne koke bashke me Taulantin e Arturin nje oficeri policie dhe paguan vrases me pages qe ta vrase

Nese ke pak ndergjegje e burreri si politikan jep dorheqje Rrahman Rraja dhe mos e provofsh ne familje ate qe beri djali jot sepse eshte poshtersia dhe liga me e madhe qe mund te bej nje person