Eduart Ndocaj, “zbulon” djallin e politikës shqiptare: Zgjohuni shqiptarë! Mafia komuniste po rrezikon integrimin tonë në BE

Eduart Ndocaj, “zbulon” djallin e politikës shqiptare: Zgjohuni shqiptarë! Mafia komuniste po rrezikon integrimin tonë në BE

Përmes një fotoje të publikuar në profilin e tij facebook, me diçiturë ‘djalli brirë s’ka”, Eduart Ndocaj ka shfrytëzuar rastin t’ u bëj thirrje shqiptarëve të zgjohen kundër mafias komuniste, e cila sot është më e pushtetshme se asnjeherë tjetër gjatë këtyre 28 viteve të tranzicionit shqiptar. Ndocaj, është treguar i ashpër dhe i drejtpërdrejtë në këtë foto të publikuar, teksa u ka kujtuar shqiptarëve se e veja e ish-diktatorit Enver Hoxha, vazhdon ende të ketë kontroll mbi politikën shqiptare.

Ja fotoja e publikuar, bashkëshoqëruar me diçiturën dhe shënimin përkatës:Fotografia e Eduart Ndocaj

DJALLI S’KA BRIRË! JA KUSH ËSHTË DJALLI, NEXHMIE HOXHA. QË VAZHDON TË KOORDINOJË POLITIKËN SHQIPTARE DHE KËLYSHËT E SAJ, SI; RAMËN, METËN, GJINUSHIN, NDOKËN, MEDIUN, MBESEN E SAJ MONIKA KRYEMADHIN, E SHUMË TE TJERË, BASHKË ME DY DJEMT E SAJ. ZGJOHUNI SHQIPTARË KUNDËR MAFIES KOMUNISTE.