Falet deti Greqis , fshihet emri Qameri nga Kjo Qeveri trathtare .

Lexoje 30 sekonda

3 Fitoret e Greqise ndaj politikes Shqipëtare
1- Eshte arritur marrrveshja ka fituar 12 milje det shqipetar
2- Me marrveshje ka fshire emrin Çameri dhe ceshtjen came qe shqiperia te mos ket me pretendime
3- Sot ministeri Grek ka deklaruar se do te ket marrveshje shume shpejt me Shqiperine per ndryshim kufijsh

Po behet tradheti kombetare reago dhe ti
Shperndajeni te gjithe kete Post