Fran pazarxhiu e qefliu i Lezhës, mbush bashkinë me 63 familjarë, analfabetë, banditë, dashnore e hajdutë më tepër

Fran pazarxhiu e qefliu i Lezhës, mbush bashkinë me 63 familjarë, analfabetë, banditë, dashnore e hajdutë më tepër

Fran pazarxhiu e qefliu i Lezhës, mbush bashkinë me 63 familjarë, analfabetë, banditë, dashnore e hajdutë më tepër

Kryebashkiaku që kujton se është “më i zgjuari, me trimi dhe më i bukuri” zonës, në 3 vite drejtues instticioni, sipas raportit të “Komisioneri Mbikëqyrjes Shërbimit Civil”, ka bërë masakër në administratën e kësaj bashkie, që punon vetëm interesat e kryetarit e klaneve të tij, duke e kthyer institucionin  në “kullë e bajrak” personal

“Komisioneri për Mbikëqyrjen në  Shërbimit Civil”, pas kontrollit të ushtruar në Bashkinë Lezhë, për ligjshmërinë e punësimeve, ka zbuluar batërdinë që ka bërë kreytari Fran Frroka me emërimet, komnadimet dhe satusin e nëpuënsit civil në administratën qendrore të kësaj abshkike dhe në ish-komunat Shëngjin, Zejmen, Shënkoll, Balldren, Kallmet, Blinisht, Dajç, Ungrej e Kolsh.

Sipas raportit zyrtar-përfundimtar të “KMSHC”, rezulton se Fran pazarxhiu e qefliu i Bashkisë Lezhë, që kujton se është “më i zgjuari, me trimi e më i bukuri zonës”, paska mbushur zyrat, me 63 familjarë, analfabetë, banditë, dashnore e hajdutë, të puënsuar më tepër se struktura ligjore, duke i paguar nga taskat publike të investimeve, emëruar në pozicione pune, ku bëhen “punët që di Frani” e që ia kërkojnë “miqtë”.

 

Ja vetëm “1 thërrime”, nga skandalet e punësimeve tepër, që ka bërë kryetari FR.FR

 1. AUDITI BRENDSHËM, nga 2 vende “Specialist” në strukturë, ka 4 punonjës
 2. SEKTORI FINANCËS, nga 4 vende “Specialist” në strukturë, ka 6 punonjës.
 3. SEKTORI TENDERAVE, nga 2 vende “Specialist” në strukturë, ka 3 punonjës
 4. SEKTORI PRONAVE, nga 2 vende “Specialist” në strukturë, ka 6 punonjës.
 5. SEKTORI TAKSAVE-TERREN, nga 4 vende “Specialist” në strukturë, ka 6 punonjës
 6. SEKTORI I PROJEKTEVE, nga 5 vende “Specialist” në strukturë, ka 7 punonjës
 7. SEKTORI “IT”, nga 2 vende “Specialist” që ka në strukturë, ka 3 punonjës
 8. SEKTORI INVESTIME, nga 4 vende “Specialist” në strukturë, ka 6 punonjës
 9. SEKTORI BUJQËSI-UJITJE, nga 2 vende “Specialist” në strukturë, ka 3 punonjës
 10. MBROJTJA KONSUMATORI, nga 3 vende “Specialist” në strukturë, ka 8 punonjës
 11. SEKTORI TOKA-PRONA, nga 4 vende “Specialist”në strukturë, ka 6 punonjës.
 12. SEKTORI KUJDESI SOCIAL, nga 3 vende “Specialist” në strukturë, ka 7 punonjës.
 13. NJËSIA FËMIJËVE, nga 3 vende “Specialist” në strukturë, ka 4 punonjës
 14. MONITORIM EMERGJENCA, nga 1 vend “Specialist” në strukturë, ka 6 punonjës.
 15. PROMOVIM TURIZMI, nga 3 vende “Specialist” në strukturë, ka 6 punonjës
 16. ARSIM-RINI-SPORT, nga 6 vende “Specialist” në strukturë, ka 7 punonjës
 17. SEKTORI PERSONELIT, nga 2 vende “Specialist” në strukturë, ka 4 punonjës.

NË VIJIM, do të publikojmë, të tjera të dhëna skandaloze, nga punësimet nepotike, pa arsim përkatës, me diploma false, me dosje penale, me lidhje familjare kupolës dhe zyrave të administrates e pa Status të Nëpunësit Civil, të cilët së bashku, në drejtimin e derdimenit Fran Frroku, kryesimbol korrupsioni në 3 mandate, si kryetar i Komunës- Shënkoll, kanë qelbur e braktisur gjithë Lezhën dhe zonat, duke e kthyer bashkinë, në “bajrak-qendër biznesi privat”, me financa të  falimentuara e  pasuri të  vjedhura, siç  zbuloi KLSH e  prokluroria, që  prangosi  kryetarin e degraduar Frroku dhe bandën e tij, të grabitjes  së tokave  bregdetare  me  falsifikime  hartash,  vendimesh  e  dosjesh