Gjendja mjerane e shkollave dhe e spitalit në Lezhë, reagon Eduart Ndocaj: KRIPTOKOMUNISTET SHQIPTARË VETËM NË PERENDIM PËR SHKOLLIM E KURIM

Gjendja mjerane e shkollave dhe e spitalit në Lezhë, reagon Eduart Ndocaj: KRIPTOKOMUNISTET SHQIPTARË VETËM NË PERENDIM PËR SHKOLLIM E KURIM

    

Kandidati për kryetar i bashkisë Lezhë, përmes një shënimi në rrjetet sociale është ndalur sot tek një temë, e cila shpeshherë kalon në heshtje nga shqiptarët, ose ndoshta nuk ka perceptimin e duhur të një realiteti kontradiktor në Shqipër, që ka krijuar klasa dhe shtresa ekonomike ekstremisht të kundërta.

Ndërsa, një pjesë e konsiderueshme e shqiptarëve, jetojnë poshtë minimumit jetik, duke qenë në kufijtë e mbijetesës, pjesa e lidershipit politik të vendit, ka sigurar një diferencim të dukshëm, duke marrë shërbimet jetike, si arsimimin dhe kurimin e familajrëve të tyre në vendet më të zhviluara të Perëndimit. Kërë fakt, ka evidentuar sot dhe “kaubojsi”, teksa ka nxjerrë lakuriq realitetin propagandastik të shëndetësisë falas, ku përmes fotove, ai ka denoncuar gjendje mjerane të shkollave të Lezhës dhe të spitalit rajonal të këtij qyteti.

Ndiqni shënimin e plotë të z.Eduart Ndocaj:

Sheikët shqiptar te veshur me pushtet të majmur me paratë e drogës e korrupsionit nuk përfillin univesitet e spitalet shqiptare për arsimimin e fëmijeve dhe kurimin e familjarëve të tyre. Shqiperia e tronditur nga mafia,droga,korrupsioni e varfëra e tejskajshe kapercen caqet më antinjerëzore të njeriut të pushtetëshëm ndaj të papushtetëshmit duke krijuar bllokun e sheikëve shqiptar ndaj shumices apsolute e cila është e shkelur dhe varfer si kurrë më parë. Pinjollët e komunizmit me propoganden e tyre komuniste mbyllen Universitetet fiktive e hapen univesitete me standarte europiane, krijuan sherbimin spitalor modern, ndersa fëmijet e vet i shkollojnë në univesitet e perendimit,po ashtu familjaret e vetë shtetaret kurohen jashte vendit. Po përse keta shtetarët tanë nuk e perfillin Universitetin e spitalin në Shqipri pasi i paskan bërê me standarte europiane? Këta janë kriptokomunistet e kësaj europe, njerëzit më antinjerëzor, më mafiozet, më të korruptuarit e kesaj bote të cilet arrijnë të genjejnë edhe europen. Vetem para një muaj vellezërit tanë të besimit myslymane kishin festen e Bajramit dhe me statistika 39% e tyre nuk kishin mundësi të blinin 1 kg mish për të festur, e njëjta do jetë edhe për Krishtëlinje, ndersa sheiket tanë të errësuar sytë perballë qytetarit te vet po shijojne përendimin shumëfish më mirë sesa vetë perendimoret. Ky është vetem një pjesë e realitetit shqiptar krijesë e farës së keqe shqiptare. Këta janë kriptokomunistet e europes, ndaj qytetaret shqiptare duhet te ndergjegjësohen e të shembin këtë perendori anti-qytetare.

SHIKONI FOTOT E SPITALIT LEZHE DHE SHKOLLAVE TE LEZHES.Fotografia e Eduart Ndocaj

Fotografia e Eduart Ndocaj

Fotografia e Eduart Ndocaj

Fotografia e Eduart Ndocaj

Fotografia e Eduart Ndocaj

Fotografia e Eduart Ndocaj

Fotografia e Eduart Ndocaj

Fotografia e Eduart Ndocaj

Fotografia e Eduart Ndocaj