Hajdudi n1 Ilir Meta Pasi mbushi Presidencën me hajdutë, kryehajduti Ilir Meta porosit kasaforta, për të fshehur miliardat

Pasi mbushi Presidencën me hajdutë, kryehajduti Ilir Meta porosit kasaforta, për të fshehur miliardat

Grabitësi i floririt e di, që atje nuk kanë rrezik sekuestrimi, mbasi“Forca e Ligjit”, nuk e kontrollon dot zyrën e Likes pa mandat parlamenti

Afrimi i fundit të sundimit, hajdutërive dhe paprekshmërisë ka futur në panik Ilir Metën, ndaj ka nisur të marrë masa sigurie, për të fshehur e mbrojtur, pasuritë dhe miliardat e vjedhura, duke shfrytëzuar pozicionin si President Republike dhe Selinë e Presidencën, ndërkohë që gruan bashkë-hajdute e ka hedhur në sulm, me bandën Berisha-Luli-Mediu, për të bllokuar drejtësinë, me qëllim që t’i shpëtojnë ndëshkimit.Për të garantuar miliardat nga hajdutët, që kohët e fundit kanë filluar të “vizitojnë” vilat e politikanëve, rufjani Ilir Meta, ka menduar t’i grumbullojë e të t’i fsheh milirdat në Presidenë, mbasi  grabitësi i floririt e di mirë, që “Forca e Ligjit” nuk e kontrollon dot zyrën e Likes, pa mandat nga parlamenti.

Mirëpo edhe brenda presdiencës, ekziton një rrezik tjetër për vjedhje, mbasi Ilir Meta e ka mbushur presidenën, me këshilltarë e zyrtarë, ish-drejtorë e ushtarakë hajdutë e burgaxhinj si Pirro Ahmetaj, Majlind Lazimi, Bledar Drevishaj e nja 10 të tjerë, ndaj ka udhëruar që brenda javës (data 24 shtator), të blihet një kasafortë e blinduar, me vlerë 720 mijë lekë, për shmangur ndonjë vjedhje nga “mjeshtrat e zhvatjes” së lekëve, Majlind Lazimi, Pirro Ahmetaj, Bledar Dervishaj e të tjerë hajdutë të LSI,  që Likja i ka mbledhur në Presidencë.

NJOFTIM PËR BLERJE KASAFORTE-PRESIDENCA

Emri dhe adresa e autoritetit kontraktor: Institucioni i Presidentit të Republikës, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë, Tel/Fax 042 2389 877, 042 2389 894,

Lloji i procedurës se prokurimit: Kërkesë për Propozim

Objekti i kontratës: “Blerje Kasafortë”, Institucioni i Presidentit të Republikës.

Numri i referencës së procedurës: REF-85505-09-12-2018

Fondi limit: 57 917 (pesëdhjetë e shtatë mijë e nëntëqind e shtatëmbëdhjetë) lekë pa TVSH.

Afati për dorëzimin e ofertave ose kërkesave: Data 24.09.2018,

 

Pasi mbushi Presidencën me hajdutë, kryehajduti Ilir Meta porosit kasaforta, për të fshehur miliardat