Hapet dosja e korrupsionit me Hotel Dajtin, të përfshirë katër kokat e aferave dhe krimit në Shqipëri, dosja do të bëhet gati për BKH

Home » Aktualitet » Hapet dosja e korrupsionit me Hotel Dajtin, të përfshirë katër kokat e aferave dhe krimit në Shqipëri, dosja do të bëhet gati për BKH

By arberia on September 15, 2018. No Comments

Hapet dosja e korrupsionit me Hotel Dajtin, të përfshirë katër kokat e aferave dhe krimit në Shqipëri, dosja do të bëhet gati për BKH

Leave a Reply