KUR LIGJËVËNSIT JANË PËRDHUNUES..!

KUR LIGJËVËNSIT JANË PËRDHUNUES..!

Nga . Mark Zefi.

Nga 

Ska me keq se kur perdhunuesit e qytetarëve të pa mbrojtur kanë mandat deputeti. E them këtë se i biri babajt i ka ngjarë. Njërën nga dy, duhej të bënte deputeti i Fushë -Krujës. Të jepte dorheqjen e menjëherëshme dhe për të birin të mos paguante avokat ose të ngrente padi për tradhëti bashkëshortore ndaj gruas së tij, me bindjen se i biri është kopil.
Ky nuk bani asnjërën, por me ndihmën e një të jargavituri nga katundet e Librazhdit, që quhet Taulant Balla, paska poshtruar edhe oficierin e policisë. Pra babaj i përdhunuesit ka përdhunuar edhe ligjin. Do të bojmë shtet: -ka thënë herë mbas here kryetari i përdhunuesve Edi Rama edhe ai me damkë, i njohur publikisht si dhunues femrash. Po si është e mundur që populli paska zgjedhur kryesisht përdhunues, dhunues, ish spiun të sigurimit të PPSH-se dhe individë me nivelin maksimal të idiotësisë si Balla? Duke parë nivelin shumë të ulët intelektual e karakterjal, të parlamentarve të mbas 2013 përkundrejt të mëparëshmëve, duke filluar që nga viti 1991, mendoj se kjo gjëndje buron nga fakti se popullit, me ligjin e zgjedhjeve Berisha 2009, i është mohuar kategorisht mundësia për të zgjedhur. Mbas miratimit të këtij ligji ogurzi, populli vetëm voton. Pra përdhunuesve, kriminelëve e hajdutëve, ju është shtruar rruga me tapet për të trokitur në parlament, aty ku bëhen ligje. Kur ligjin e bajnë përdhunuesit, populli duhet të bajë vetëgjyqësi në të tilla raste. Mendoj se as nga fb, as nga organet ligjvënëse e ligjëzbatuese, nuk kanë për të ju shëruar plagët e as do ti vihet nderi në vënd, nga ata që po e përdhunojnë në të gjitha aspektet e ekzistencës së tij.