– Ky eshte Besim Hajdarmataj dhe ne fillim ishte ne krye te prokurorise se Krimeve te Renda

  1. Lexojeni ju lutem 30 Sekonda
    – Ky eshte Besim Hajdarmataj dhe ne fillim ishte ne krye te prokurorise se Krimeve te Renda
    Pastaj arrestoj Shullazin me pas mori dosjen e Sajmir Tahirit
    Me Urdher te Arta Markut i hoq nga Kryetar i Prokurorise dhe ishe thjesht prokuror i krimeve te renda
    Pastaj Arta mori nje tjeter vendim dhe e tranferoj Prokuror te thjeshte ne Pogradec

Kjo eshte Arta qe zgjodhi zoti Ulsi dhe Partia ne pushtet dhe te hetosh Shullazin e Sajmirin te largojne nga detyra apo eshte thjesht rastesi

Nese e lexuat Shperndajeni kete Postim