Luan Harusha deputet i Shkodres dhe me shume se si deputet ne shkoder njihet si miku o te fortve qe u arrestuan sot me mbiemer

Ju lutem lexojeni 30 sekonda
– Shum nga ju nuk e njihni por personi ne foto eshte Luan Harusha deputet i Shkodres dhe me shume se si deputet ne shkoder njihet si miku o te fortve qe u arrestuan sot me mbiemer♦ Bajri per te kam shkruar edhe gazetat Belge dhe Holandeze qe u siguron mbeshtetje politike
Ne zgjedhje te fortet dolen dhe mblidhnin vota me terrorr me force me para dhe cdo mjet qe miku i tyre te behej deputet dhe pse nuk mohohen vlerat e tij si person por pse gjithmone duhet te nderhyje krimi ne zgjedhje

Ne perfundim keshtu jane shumica e deputetve ne shqiperi ose jane vet kriminela ose kane miq ose te aferm qe i mbeshtesim qe jane kriminela

Ku po shkon Shqiperia jone e dashur

Ju lutem shperndajeni kete postim