Ne Shqiperi nuk ka shtet sepse te gjithe jane ne mbrojtje te ish Ministrit Tahiri dhe ja pse u larguan Prokuret e Ceshtjes nga Arta Marku sepse Tahiri mund te perfundonte ne Burg sepse tani ishte afati i fundit i hetimeve dhe ishte beteja ku Tahiri do perballej me Faktet dhe Provat disa nga provat qe e lidhin Tahirin me Trafikantet

Ju lutem lexoje 30 Sekonda

  1. Arsyjet e verteta pse u shkarkuan prokuroret nga Arta Marku !
    Ne Shqiperi nuk ka shtet sepse te gjithe jane ne mbrojtje te ish Ministrit Tahiri dhe ja pse u larguan Prokuret e Ceshtjes nga Arta Marku sepse Tahiri mund te perfundonte ne Burg sepse tani ishte afati i fundit i hetimeve dhe ishte beteja ku Tahiri do perballej me Faktet dhe Provat disa nga provat qe e lidhin Tahirin me Trafikantet
    Nga Italia 🇮🇹 vijne pergjime te Habiljave me Tahirin qe ishte i perfshire ne trafik
    Nga Greqia 🇬🇷 vjen Leter Porosia se Sajmir Tahiri ka udhetuar me Audin e Habilajve drejt Greqise
    Nga Mali i Zi 🇲🇪 vjen leter porosia qe Sajmir Tahiri ka kaluar kufirin e Malit te zi pastaj eshte nisur me skaf nga Mali o Zi drejt Italise me persona me precedente penal

Nese e lexove te lutem shperndaje
Te pakten te mos i bejne Shqiptaret per budallenj