Nexhmi Hoxha prostituta e serbit Milladi.O Shqiptar po nuk ju kuptoj si mundeni me i bajt mbi Kok keto Qenefa te Nexhmie Bushtres dhe Miladin Popovicit

Home » Aktualitet » Nexhmi Hoxha prostituta e serbit Milladi.O Shqiptar po nuk ju kuptoj si mundeni me i bajt mbi Kok keto Qenefa te Nexhmie Bushtres dhe Miladin Popovicit

By arberia on September 19, 2018. No Comments

O Shqiptar po nuk ju kuptoj si mundeni me i bajt mbi Kok keto Qenefa te Nexhmie Bushtres dhe Miladin Popovicit

Leave a Reply