Opozita e bashkuar me 2 hajduda Kryemadhi&Idrizi.A kane moral keta te dy ti bashkohen Opozites , per te rrezuar atë njeri qe me votat e tyre e sollen ne pushtet me 2013 !

A kane moral keta te dy ti bashkohen Opozites , per te rrezuar atë njeri qe me votat e tyre e sollen ne pushtet me 2013 !

————————————

“” Mostrat ,qe jane me keq ,se tradhetaret. Njerez ,qe levizin bishtin ,si puna e k…..
Njerez ,qe kthejne gunen ,nga fryn era. Karta te djegura ,politikane postalka,qe mjerojne gjithmone e me shume politiken ,qe e vyshkin dhe kalbezojne ate.
Njeres te deshtuar ,te dale jashte loje e jashte boje ,te konsumuar ,nga politika ,qe sulen pas ndonje koske te hedhur ne kazanin e shpuar te politikes ,qe bie ere mish te qelbur. Keta si dhe gjithe te tjeret politikane ,jane e keqja ,pjese e gangrenes se qelbezuar ,qe duhet qeruar nje ore e me pare ,per te kuruar e bere terapi te thelle trupit te Shqiperise te semure.
Largohuni me nder nga politika o politukane te semure ,nga mendja ,per te zene nje karike ,te shikoni avenirin e rehatine tuaj ,pa pyetur per te tjeret ,qe po thajne barkun cdo dite ,nga mungesa e mjetit te jeteses ushqimit ,mungeses se ilaceve , mungeses se strehimit ,mungeses se kurimit neper spitale,mungeses per tu mbushur me fryme ,se dhe ajrin ja u matni,ja u kini cunguar .
E mjeranet pa sy e pa veshe e pa goje ,ju besojne dhe ju ndjekin qorrazi ,per te keqen e tyre.
Zgjohuni o njeres . Hapni syte nga perdhja e politikes ,qe ju ka mbuluar . Merrni fatet ne dore . Kerkoni njeres ,qe e meritojne ,te palyer e korruptuar ,t’ju drejtojne ne rrugen e duhur e te shpetimit te kombit “”